musicentry loader
Faber Music

Faber Music

Η Εταιρία Faber Music ιδρύθηκε το 1965 ως αδελφή εταιρία του διακεκριμένου εκδότη βιβλίων Faber & Faber. Πάνω από πενήντα χρόνια αργότερα, η εταιρία είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους Βρετανούς εκδότες κλασικής, σύγχρονης, media και pop και έντυπης μουσικής, απολαμβάνοντας τη φήμη ενός από τους σημαντικότερους εκδότες της σοβαρής σύγχρονης κλασικής μουσικής παγκοσμίως.

 

Share

Ο εκδοτικός κατάλογος του Faber Music, εκτός από το ρεπερτόριο των Vaughan Williams, Arnold, Holst και Britten, περιλαμβάνει επίσης μία διακεκριμένη λίστα από διεθνείς αναγνωρισμένους συνθέτες, όπως ο George Benjamin, ο Thomas Adès, ο Oliver Knussen, ο Jonathan Harvey και, πιο πρόσφατα, ο Anders Hillborg. Ο καθιερωμένος βρετανικός πυρήνας του εκδοτικού Οίκου (Colin και David Matthews, Julian Anderson, Nicholas Maw, Tansy Davies) συμπληρώνεται από Αυστραλούς συνθέτες (Peter Sculthorpe, Carl Vine, Matthew Hindson) καθώς και από έναν αυξανόμενο κατάλογο νέων ταλέντων (Francisco Coll, Martin Suckling, Tom Coult).

Ο Faber Music διαχειρίζεται επίσης το μουσικό υλικό των διάσημων soundtrack των ταινιών της "σιωπηλής" εποχής (συμπεριλαμβανομένων των Napoleon, The General και Chaplin Mutuals), το μουσικό υλικό του διάσημου μιούζικα Cats του Andrew Lloyd Webber, των εξαιρετικών χορωδιακών και έργων για κοντσέρτο του Howard Goodall και των "κλασσικών" έργων του Sir Paul McCartney. Ο εκδότης ασχολείται όλο και περισσότερο με την έκδοση έργων για κοντσέρτο από συνθέτες που δραστηριοποιούνται επίσης στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και της pop μουσικής. Εκτός των Davis και Goodall, τέτοιοι συνθέτες είναι οι Danny Elfman, Jonny Greenwood, John Harle, Keaton Henson και Anna Meredith.

Στον πυρήνα του έντυπου καταλόγου του Faber Music είναι και οι εκδόσεις μάθησης και εκπαίδευσης από παγκοσμίως γνωστούς καθηγητές μουσικής και συνθέτες στους αντίστοιχους τομείς, όπως οι Fanny Waterman, Paul Harris και Pam Wedgwood. Μετά από την αποκλειστική συνεργασία με τον εκδότη Warner Chappell το 2005, ο κατάλογος του Faber Music περιλαμβάνει τώρα μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της μουσικής του 20ού αιώνα, από την κλασική τζαζ μέχρι μια σειρά ταινιών και μιούζικαλ, όπως το La La Land και το Hamilton καθώς και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη σύγχρονη pop και rock μουσική, όπως οι Radiohead, Elbow και Muse. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του καταλόγου του Warner Chappell εκτός της Βόρειας Αμερικής, ο Faber Music χειρίζεται μια μεγάλη ποικιλία μιούζικαλ (συμπεριλαμβανομένου του Bugsy Malone), όπερες, οπερέτες και δημοφιλή έργα συναυλιών (συμπεριλαμβανομένων των Gershwin, Bax, Coates και Loewe).

Ο εκδότης Faber Music συνεχώς αναπτύσσει και προωθεί τα μουσικά ρεπερτόρια που διαχειρίζεται σε διεθνές επίπεδο και παρέχει υπηρεσίες έκδοσης, διαχείρισης και διανομής ασυναγώνιστης υπεροχής.

 

 

 

Με τον εκδοτικό Οίκο μουσικής Faber Music συνεργαζόμαστε κατά περίπτωση, για τις παρτιτούρες που διαθέτει για ενοικίαση καθώς και για την αδειοδότηση μουσικοδραματικών παραστάσεων, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από παραγωγούς μουσικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε ΕΔΩ τον πλήρη κατάλογο των δημιουργών που εκπροσωπεί ο εκδότης καθώς και τα έργα τους.

Για να διαχειριστούμε τις παραγγελίες σας για το μουσικό υλικό για τις παραστάσεις σας και να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά, μπορείτε να μας στείλετε τον κατάλογο των έργων που σας ενδιαφέρουν από το ρεπερτόριο του Faber Music, καθώς και πληροφορίες για την παραγωγή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. 

Εδώ θα βρείτε κατάλογο με μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν Έλληνες ή Κύπριοι παραγωγοί, με έργα που εκπροσωπεί ο Faber Music, για τις οποίες διαχειριστήκαμε, για λογαριασμό του εκδοτικού Οίκου, τις ζητήσεις για το απαραίτητο έντυπο μουσικό υλικό.  

Cuatro Estaciones Portenas του Astor Piazzolla
Moysa Ορχήστρα Νέων και Σύνολο Εγχόρδων Ροτόντα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης -  2 Νοεμβρίου 2019

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.