musicentry loader
Wise Music Classical

Wise Music Classical

Ο όμιλος Wise Music Classical αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου διεθνούς ομίλου εκδοτών μουσικής Wise Music Group. Πολλοί μεγάλοι εκδότες κλασσικής μουσικής έχουν ενταχθεί σε αυτήν την μεγάλη διεθνή οικογένεια. Οι εκδοτικοί Οίκοι μουσικής Chester Music, Novello & Company, G. Schirmer/AMP είναι μερικοί μόνο από τους εκδότες μουσικής οι οποίοι μαζί αποτελούν τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο όμιλο κλασσικής μουσικής στον κόσμο. Μεταξύ τους αντιπροσωπεύουν κάποιους από τους μεγαλύτερους συνθέτες του 20ου και 21ου αιώνα.

Share

Με τους πιο κάτω αναφερόμενους εκδοτικούς Οίκους μουσικής, μέλη του ομίλου Wise Music Classical του Wise Music Group, έχουμε ήδη συνεργασία, κατόπιν της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από παραγωγούς μουσικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Chester Music

Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1860 στο Sussex, Αγγλία, και στην αρχή της λειτουργίας του ο Chester Music έκανε εισαγωγή και διανομή κλασσικών μουσικών εκδόσεων από την Ευρώπη. Στη συνέχεια υπό νέα ιδιοκτησία προχώρησε σε έκδοση του έργου των Stravinsky, Poulenc και De Falla. Τελικά προσχώρησε στον όμιλο Wise Music Group οπότε και πρόσθεσε στον κατάλογό του πολλούς φημισμένους Βρετανούς και Ευρωπαίους συνθέτες, μεταξύ των οποίων και τους Lutoslawski, Gorecki, Tavener, Nyman, Glass, Saaraho, Salonen, Muhly, Weir και Talbot. 

Novello and Company

Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1811 από τον Vincent Novello για να προχωρήσει σε εκδόσεις της δικής του εκκλησιαστικής μουσικής. Ο υιός του στη συνέχεια χρησιμοποίησε την εταιρία για να εδραιώσει μία δεσπόζουσα θέση στις χαμηλού κόστους μαζικές πωλήσεις χορωδιακής μουσικής. Οι εκπαιδευτικές εκδόσεις αποτέλεσαν ένα σημαντικό μέρος του καταλόγου του Novello ο οποίος μεγάλωσε πολύ λόγω των περαιτέρω αποκτήσεων ρεπερτορίων συνθετών. Ο Novello εντάχθηκε στον όμιλο Wise Music Group το 1993 και σήμερα εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος εκδότης χορωδιακής μουσικής και θριαμβευτής της σύγχρονης μουσικής. Ο κατάλογος του Novello περιλαμβάνει τους συνθέτες Elgar, Holst, Richard Rodney Bennett και Tarik O’Regan. 

G. Schirmer / Associated Music Publishers

Ιδρύθηκε στο μισό του 19ου αιώνα στη Νέα Υόρκη με την αρχική ονομασία ‘G. Schirmer Music Publishers, Importers and Dealers’, και από την αρχή του 20ου αιώνα, αυτός ο φημισμένος εκδοτικός Οίκος μουσικής έχει κερδίσει ήδη διεθνής αναγνώριση. Αφού απέκτησε την εταιρία Associated Music Publishers (AMP), αγοράστηκε καταρχήν από την εταιρία Macmillan Inc. και τελικά από τον όμιλο Wise Music Group το 1986. Με την συνεργασία της εταιρίας Hal Leonard Corporation η οποία είναι ο αποκλειστικός εκδοτικός διανομέας του, ο Schirmer/AMP είναι ο κορυφαίος εκδότης αμερικάνικης κλασσικής μουσικής και το διεθνές προφίλ του έχει ανέλθει σε μεγάλο βαθμό λόγω της έκδοσης του έργου των συνθετών Charles Ives, Samuel Barber και Gian Carlo Menotti και των Tan Dun, John Corigliano, Missy Mazzoli και Matthew Aucoin. 

Με τον εκδοτικούς Οίκους μουσικής μέλη του ομίλου Music Sales Classical συνεργαζόμαστε κατά περίπτωση, για τις παρτιτούρες που διαθέτουν για ενοικίαση καθώς και για την αδειοδότηση μουσικοδραματικών παραστάσεων, κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από παραγωγούς μουσικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε ΕΔΩ τον πλήρη κατάλογο των συνθετών που εκπροσωπούνται από τους εκδότες της Music Sales Classical και τα έργα τους.

Για να διαχειριστούμε τις παραγγελίες σας για το μουσικό υλικό για τις παραστάσεις σας και να σας δώσουμε την οικονομική μας προσφορά, μπορείτε να μας στείλετε τον κατάλογο των έργων που σας ενδιαφέρουν, καθώς και πληροφορίες για την παραγωγή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο. 

Εδώ θα βρείτε κατάλογο με μουσικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν Έλληνες ή Κύπριοι παραγωγοί, με έργα που εκπροσωπούν οι μουσικοί εκδοτικοί Οίκοι μέλη του ομίλου Music Sales Classical του The Music Sales Group, για τις οποίες διαχειριστήκαμε, για λογαριασμό των εκδοτικών Οίκων, τις ζητήσεις για το απαραίτητο έντυπο μουσικό υλικό. 

Chester Music

Snowman του Howard Blake

Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων συναυλία στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας - 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2018

El amor brujo ballet suite του Manuel de Falla

Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων συναυλία στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας - 31 Ιανουαρίου 2019

Pie Jesu from Requiem (original version) του Andrew Lloyd Webber

Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης - 20 Δεκεμβρίου 2019

G. Schirmer / AMP

Greek Dances suite 1 for orchestra - 8 Dances του Νίκου Σκαλκώτα

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - 10 Μαίου 2019

Greek Dances suite 1 for orchestra - 8 Dances του Νίκου Σκαλκώτα
Symphonic Suite No 1 του Νίκου Σκαλκώτα

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ηχογράφηση με τη δισκογραφική εταιρία Naxos - Ιούλιος 2019

Concerto for doublebass and orchestra του Νίκου Σκαλκώτα

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - 29 Νοεμβρίου 2019

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.